Noutati
PARTENERI
Meniu
cuvinte cautate:
inscriptionare oglinzi ,inscriptionari , sablare oglinzi , antifurt oglinzi,inscriptionari oglinzi auto,sector 5,sector 4,sector 3,sector 2 , sector 1,sector 6, non-stop.

Luni-Vineri 08:00 - 20:00

Sambata       08:00 - 19:00

Duminica     09:00 - 16:00

Adresa

Strada Echinoctiului nr 52
Sector 5, bucuresti
0768001165

0723185844

0733131133

   Email: info@tint.roYahoo! Status (Online/Offline)
click pe harta!


Folii Cladiri
Program
Contact
Adresa
Harta
Galerie Foto
Folie Auto
Folie Faruri
Polish Faruri
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto** ATENTIE Preturile afisate nu Includ TVA **


Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata.
Alte
Servicii
TRATAMENT CLIMA
O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid AIRO CLEAN ULTRASONIC in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.
Despre
Noi
Firma Noastra şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de serviciii,fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare.  In momentul de faţă suntem o echipă dinamică ,cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt instalate cu succes.
Satisfactie
Garantata
Copyright © 2012 Tint Style   
WWW.TINT.RO
˜Creare Site Web - Pret incepand de la 300 RON TEL: É0733 13 11 33˜
WwW.Folii-Autorizate.ro
Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Suport          Online
Vodafone
Vodafone
Cosmote
Referinte Clienti

INAPOI
Inscriptionare Oglinzi Auto
Tel 0733131133 / 0768001165 AlexInscriptionare, gravare, sablare, marcare, antifurt oglinzi auto sunt termenii ca definesc activitatea noastra.
Inscriptionarea oglinzilor se face cu orice caracter sau orice marime dorita de dumneavoastra, in afara sabloanelor noastre.
Inscriptionarea oglinzilor se realizeaza indiferent de marca, marcile auto cele mai "cautate" de hoti fiind: BMW MERCEDES, PORSCHE, AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, OPEL, FORD, RENAULT, nici celelatle marci ne fiind ferite.
Chiar daca sunteti pagubit (vi s-au furat deja oglinzile) sau sunteti interesati in securitate masinii dvs, inscriptionarea oglinzilor este solutia optima. Ieftin, rapid - iar calitatea lucrari este ireprosabila.
Nu asteptati sa va fie furate oglinzile! Veti avea de asteptat 30 de zile dovada de la politie, va trebui sa infruntati cozile si aglomeratia de la centrele de constatatre daune auto ale firmei de asigurari, va trebui sa platiti fransiza politei casco (minim 100 eur), va trebui sa mergeti la service prntru a comanda si monta oglinzile noi si cel mai important in tot acest timp va trebui sa conduceti masina fara oglinzi riscand sa produceti pagube insemnate.
Fiti preventivi! Inscriptionati-va oglinzile acum! Dureaza 5 minute!

Prin inscriptionarea oglinzilor se intelege marcarea permanenta a acestora cu numarul de inmatriculare, seria de sasiu sau numarul dvs de telefon printr-un procedeu chimic ireversibil.
Inscriptionarea oglinzilor este o operatiune ce dureaza 10 minute, se realizeaza fara demontarea oglinzilor de pe masina si este permanenta, ea fiind cea ma eficienta metoda de prevenire a furtului oglinzilor si va face inutil furtul acestora deoarece hotul nu le mai poate vinde.

98% din oglinzile inscriptionate nu au fost furate dupa inscriptionare.
In afara de inscriptionarea oglinzilor, va oferim si posibilitatea de inscriptionare a parbrizului, lunetei si a geamurilor laterale, acesta reprezentand o solutie eficienta de prevenire a furtului autoturismului dvs.
Inscriptionarea oglinzilor se realizeaza PE LOC, FARA PROGRAMARE, cu o comanda telefonica prealabila, zilnic, intre orele 09-21.
Operatiunea de inscriptionare a oglinzilor se poate realiza la punctul nostru de lucru sau la domiciliul dvs.
 
PRET 50 RON SETUL