Noutati
PARTENERI
Meniu
Termeni si conditii:Acest site a fost creat pentru a prezenta informatii despre serviciile si produsele oferite de reteaua Tint Style.
Ne straduim sa va oferim mereu informatii la zi dar dat fiind volumul mare de texte si sectiuni este posibil ca anumite sectiuni sa nu fie pe deplin actualizate.

De aceea singurele oferte cu valoare contractuala sint cele obtinute direct de la unul dintre reprezentantii nostri.

Programari

Pentru efectuarea serviciilor va puteti programa online folosind formularul special creat in acest scop. Va rugam sa aveti in vedere insa ca programarea este acceptata doar dupa ce va confirmam ca la locatia, data si ziua alese de dumneavoastra se poate efectua serviciul dorit.
In functie de gradul de incarcare este posibil sa va rugam sa alegeti o alta data sau ora fata de cele indicate in cererea efectuata online.

Drepturi de autor

Realizarea materialelor prezentate a necesitat un consum semnificativ de timp si resurse. De aceea nu suntem de acord cu republicarea partiala sau integrala a acestor informatii fara acordul nostru prealabil scris.
Va multumim pentru intelegere!

Luni-Vineri 08:00 - 20:00

Sambata       08:00 - 19:00

Duminica     09:00 - 16:00

Adresa

Strada Echinoctiului nr 52
Sector 5, bucuresti
0768001165

0723185844

0733131133

   Email: info@tint.roYahoo! Status (Online/Offline)
click pe harta!


Folii Cladiri
Program
Contact
Adresa
Harta
Galerie Foto
Folie Auto
Folie Faruri
Polish Faruri
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
Galerie Foto
cuvinte cautate
Folie Autorizata auto,pret 299 RON,folii auto autorizate llumar,folie auto, folii auto, folie llumar,folie autorizata,folii autorizate,folii auto autorizate, folie masina, folie faruri, folie cladiri , folie caroserie,  bucuresti sector 5 Viilor - Fabrica de chibrituri nr 13 termeni si conditii

Ai orice nemultumire legata de serviciile noastre? Vino centrul noastru in termen de 7 zile de la data efectuarii serviciului si vom remedia gratuit orice problema constatata.
Alte
Servicii
TRATAMENT CLIMA
O celula de ultrasunete produce o frecventa de 1,7Mhz transformand-o din lichid AIRO CLEAN ULTRASONIC in vapori de 5 microni. Acesti vapori sunt impinsi pana la iesire din aparat fiind aspirati de sistemul de ventilare, eliminand toate impuritatile. Tratamentul dureaza circa 20 minute, la 22 de grade C. si se opreste automat cand ajunge la nivelul minim al lichidului sau cand timpul tratamentului a luat sfarsit.
Pentru rezultate optime si mentinerea calitatii aerului pe care il respiri in masina se recomanda repetarea anuala a tratamentului.
Despre
Noi
Firma Noastra şi-a început activitatea în anul 2003, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de serviciii,fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare.  In momentul de faţă suntem o echipă dinamică ,cu o experienţă de 9 ani în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de CALITATE, GARANTATE  si sunt instalate cu succes.
Satisfactie
Garantata
Copyright © 2012 Tint Style   
WWW.TINT.RO
˜Creare Site Web - Pret incepand de la 300 RON TEL: É0733 13 11 33˜
WwW.Folii-Autorizate.ro
Ai intrebari? 0723185844
(luni-sambata: 09:00-21:00)
Suport          Online
Vodafone
Vodafone
Cosmote
Timp de executie 2 ORE!
Referinte Clienti

INAPOI